Tallers creatius i manualitats


No sols pretenem entretindre i gaudir, sinó també desenvolupar la creativitat, millorar la capacitat d’aprenentatge i estimular la imaginació: globusflexia, clauers, galetes “fondant”, màscares, titelles, objectes reciclats, polseres màgiques, manualitats tematitzades per a diferents festivitats, etc
No solo pretendemos entretener, si no también desarrollar la creatividad, mejorar la capacidad de aprendizaje y estimular la imaginación: globoflexia, galletas “fondant”, máscaras, manualidades tematizadas, marionetas, ciencia divertida, risoterapia... ofreciendo talleres desde los más pequeños de la casa hasta los más mayores con nuestros talleres para adultos.

Rutes tradicionals


Activitats familiars preservant les nostres arrels i la identitat com a poble valencià. Viatgem al passat per a conèixer com vivien els nostres avantpassats i per conservar les tradicions, costums, patrimoni, història, etc... gràcies a les visites guiades, rutes nocturnes i tallers tradicionals (milotxes, fanalets de meló, jocs tradicionals, etc)
Fabricar los juguetes como lo hacían sus abuelos o bisabuelos, hacer concursos con ellos y pasar un rato diferente y divertido son solo alguna de las cosas de las que disfrutarán en estos talleres que pretenden preservar esa tradición de juego sin tecnología que era para nuestros antepasados una gran diversión. Se trata de permitir que perduren los juegos tradicionales de nuestra tierra.