Conta contes


El conte s’erigeix en un instrument ideal, un reflex de la realitat que permet als menuts veure plasmades les seues impressions i inquietuds submergint-se en allò que escolten o dramatitzen mentre utilitzen aquestes tècniques com un vehicle per a manifestar les seues pròpies idees, emocions, inquietuds i sentiments. Divertides sessions dinamitzades sempre en un ambient discernit, motivador, col•lectiu i molt participatiu.
El cuento se erige en un instrumento ideal, un reflejo de la realidad que permite a los niños y niñas ver plasmadas sus impresiones e inquietudes, sumergirse en aquello que leen o escuchan mientras utilizan estas técnicas como un vehículo para manifestar sus propias ideas y sentimientos. Todo en un ambiente divertido, participativo y de animación a la lectura.

Animacions
infantils i jocs


Les festes infantils es personalitzen i als gustos i preferències de cada xiquet perquè la diversió estiga assegurada i siga de profit. El joc és sense dubte el mètode més adequat, efectiu i divertit de què disposen els menuts per a descobrir el món que els envolta. Per mig del joc es desenvolupen com individus en tota la seua complexitat
Las animaciones se personalizan a los gustos y preferencias de cada niño y niña para que la diversión sea la máxima. El juego es sin duda el método más adecuado, efectivo y divertido de que disponen los pequeños para descubrir el mundo que les rodea. Por medio del juego se desarrollan como individuos en toda su complejidad: comuniones, cumpleaños, fiestas infantiles, papá Noel...

Espectacles infantils


Al llarg de deu anys d´activitats han destacat, entre altres, algunes animacions i espectacles que han sigut de gran acceptació dels més menuts. Destaquen "Jo vull tindre molts amics", "Màgia amb el Mag Medina i amics animats", etc. La diversió i participació dels assistents han sigut el referent en estes propostes.
A lo largo de diez años de actividades han destacado, entre otras, algunas animaciones y espectáculos que han sido de gran aceptación de los más pequeños. Destacan "Yo quiero tener muchos amigos", "Magia con el Mago Medina y amigos animados", etc. La diversión y participación de los asistentes han sido el referente en estas propuestas.